Три компаније из Српске на сајму грађевинарства у Београду

СРНА
Три компаније из Српске на сајму грађевинарства у Београду

БЕОГРАД - Три компаније из Републике Српске наступиће на 48. Међународном сајму грађевинарства у Београду који се одржава од данас до 25. априла.

У организацији Привредне коморе Републике Српске и уз подршку Представништва Српске, на штанду у Хали три Београдског сајма представиће се бањалучке компаније "Дрвопродекс" и "Електро тим", као и "Кодиак хем" из Требиња, најавило је Представништво Републике Српске у Србији.

Ријеч је о специјализованој међународној манифестацији која обухвата најразличитије сегменте грађевинске индустрије - од истраживања и пројектовања, преко изградње и одржавања објеката до представљања најсавременијих материјала, грађевинских машина, уређаја и алата.

Сајам употпуњују и различити начини адаптације, реконструкције и рестаурације, промоција старих заната и опремање ентеријера.

"Имајући у виду да су учесници манифестације домаћи и страни грађевински произвођачи, дистрибутери и трговци опремом и материјалима, учешће привредника из Републике Српске на овом сајму представља одличну прилику за успостављање будуће, али и унапређење постојеће сарадње", истичу у Представништву Републике Српске у Србији. Сајам ће бити свечано отворен данас у 10.30 часова.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана