Ски-центри отварају врата средином децембра

А. Ј.
Ски-центри отварају врата средином децембра

Бањалука - Планински центри у РС већ су спремни за прве туристе, којима ће врата отворити средином децембра, до када очекују да ће захладњети и пасти снијег.

Зимска туристичка сезона на Јахорини званично почиње 17. децембра, а тим поводом Олимпијски центар "Јахорина", у сарадњи са Туристичком организацијом Источно Сарајево, организује од 16. до 18. децембра манифестацију "Ски опенинг Јахорина 2016/17".

- На дан отварања сезоне група "Галија" ће забављати посјетиоце на локалитету Пољице, а тога дана биће и бесплатне вожње шестосједом за све скијаше, бордере и љубитеље панорамске вожње жичаром - рекли су из Олимпијског центра "Јахорина".

Истакли су да ће након концерта посјетиоци имати прилику да уживају у гастро дегустацијама и забавама које ће приредити јахорински хотели. Улаз ће бити слободан.
Љубитељи зимских спортова који ове године планирају да уживају у чарима Бјелашнице већ сада имају прилику да купе сезонске ски-карте по акцијским цијенама које са попустом коштају 315 КМ, док пуна цијена износи 390 КМ.

У Планинском скијашком друштву "Љубијски рудар" из Приједора кажу да су спремни за прве скијаше, али званичну сезону неће отварати док не падне снијег.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана