Сакупљен новац за малу Лану, авион спреман

Срна
Сакупљен новац за малу Лану, авион спреман

Послије неколико тешких, најтежих мјесеци у животима мале Лане Јовановић и њених родитеља, новац за лијек који се узима једном у животу - сакупљен је.

Мјесецима су слате СМС поруке, продавано све: од колача до вјенчаница у замјену за њено здравље и њен циљ - да побиједи ријетку и тешку болест, спиналну мишићну атрофију.

Захваљујући њеним “анђелима чуварима” ова преслатка плавоока дјевојчица коју смо предуго гледали како се мучи и бори са опаком болести, моћи ће да оде на своје најважније животно путовање - у Сједињене Америчке Државе гдје ће примити преко потребан лијек.

Најдивнија вијест дана објављена је на Фацебоок страници За Ланину животну битку.

“Драги наши помоћници, новац је скупљен, авион сређен! Радост је огромна, а захвалност вјечна. Хвала вам свима добри људи. Хвала за сваки одвојен динар, хвала за сваки уложен труд. Хвала, јер ви сви, Ланини сте анђели чувари. Срећа је толика, да сузе саме теку. Кожа се јежи, срце лупа, глас дрхти. Шта је то што нас покреће? Каква је то сила кад се ми ујединимо? Људи, огромна је и свима видљива. Нека сви знају шта је наш народ успио. А успјели сте оно што је другима скоро немогуће. Нико нема оно што ми имамо. Нико нема срце јуначко, нико нема вољу чврсту, нико нема жељу јаку. Хвала вам свима јунаци. Хвала за вољу, хвала за жељу, хвала за труд”, емотиван је статус захвалнице Ланиних родитеља свим хуманим људима који нису одустали у намјери да помогну овој предивној беби да испуни свој животни циљ.

ДРАГИ НАШИ ПОМОЋНИЦИ, НОВАЦ ЈЕ СКУПЉЕН, АВИОН СРЕДЈЕН! РАДОСТ ЈЕ ОГРОМНА, А ЗАХВАЛНОСТ ВЕЧНА. ХВАЛА ВАМ СВИМА ДОБРИ...


 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана