Радмановић-Петровић нови главни уредник »Гласa Српске«

Г. С.
Радмановић-Петровић нови главни уредник »Гласa Српске«

Бањалука - Борјана Радмановић-Петровић, именована је за главног и одговорног уредника "Гласа Српске", а Гордана Милинковић "Независних новина".

Радмановић-Петровић на ту функцију именовао је Борис Дмитрашиновић, директор "Гласа Српске", док је за њеног замјеника именован Саша Чавраг.

Радмановић-Петровић је прије именовања на ту функцију, а коју је данас преузела, била главни и одговорни уредник "Независних новина". У "Независним новинама" била је запослена од 2001. године. Почела је као новинар, а током 2002. и 2003. била је специјални извјештач из Хашког трибунала. Након тога уређивала је рубрику свијет, касније и унутрашњополитичку рубрику, одакле је у јануару 2008, унапређена на позицију замјеника главног и одговорног уредника, да би у септембру исте године именована за главног и одговорног уредника тог листа.

Милинковићева је прије именовања на поменуту функцију била уредник вијести у "Независним новинама", а за њеног замјеника именована је Сандра Гојковић-Арбутина. Њих двије на та мјеста именовао је уређивачки колегијум тог листа.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана