Планирате путовање? Не заборавите замијенити своју m:tel 3G за 4G SIM картицу потпуно бесплатно

m:tel
Планирате путовање? Не заборавите замијенити своју m:tel 3G за 4G SIM картицу потпуно бесплатно

Дестинација изабрана, кофер спакован? Онда вам недостаје још само једна ситница – ваша нова 4G SIM картица како би путовање било савршено, а ви остали повезани гдје год да се налазите.

Уколико до сада нисте замијенили своју стару m:tel 3G SIM картицу сада је идеално вријеме, јер до краја јула то можете учинити потпуно бесплатно. Без обзира да ли сте путохоличар или једноставно свој дан не можете замислити без мобилног интернета, за неометано кориштење неопходно је да посједујете 4G SIM картицу.

Технологија напредује и пружа нам све већи број услуга, нових и бољих могућности за сјајну комуникацију. Управо зато, да би ваше корисничко искуство било још боље, потребно је да свом телефону омогућите приступ новим технолошким могућностима. Такође, 3G технологија се сада већ сматра застарјелом, па је у највећем броју земаља Европе и свијета укинута. То значи да свој телефон са 3G картицом нећете моћи да користите за приступ интернету у иностранству.

Акција траје до краја јула

Како бисте као корисник имали знатно бржи и квалитетнији мобилни интернет, као и приступ било гдје у свијету, у свим m:tel продајним мјестима до краја јула можете потпуно бесплатно замијенити своју SIM картицу. Брзо и једноставно пређите на 4G и ослоните се на свој мобилни интернет било гдје да се налазите.

Искористите пуни потенцијал свог телефона! Дођите по своју 4G картицу у m:tel!

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана