Опен IPTV - Фреквенција за најбољи филмски и серијски програм

M:tel
Опен IPTV - Фреквенција за најбољи филмски и серијски програм

Премијеру фантастичног трилера, филм "Пут побједника", можете погледати на телевизијском каналу HBO, у недјељу, 2. 10. у 20.00 часова.

Премијеру фантастичног трилера, филм "Пут побједника",  можете погледати на телевизијском каналу HBO, у недјељу, 2. 10. у 20.00 часова.
 Вил Смит глуми у „Путу побједника", драматичном трилеру заснованом на истинитој причи о америчком имигранту доктору Бенету Омалуу, изванредном форензичком неуропатологу, који је први открио постојање хроничне трауматске енцефалопатије, обољења мозга професионалних фудбалера, и борио се да истина изађе на видјело. Омалуова емотивна истрага оставља га на милост и немилост једне од најмоћнијих – и највољенијих – свјетских институција.

Још једно премијерно издање, филм "Дивља башта", биће емитован на каналу HBO, 3.октобра у 10.20 часова. „Дивља башта" је романтична авантуристичка прича инспирисана животом Мери Рејнолдс, младе пејзажне архитектице ријешене да очува природу. Насамарена у окрутном даблинском свијету познатих, Мери гаји слабашну наду и нема никакву будућност, али зато има идеју која може промијенити Земљу. Али, како да се шворц незнанка усуди да се надмеће на Олимпијади баштованства са принцом Чарлсом? Мимо свих изгледа, Мери креће на етиопијску одисеју да доведе човјека који јој може помоћи. Кад мушкарац, чији је задатак да учини да пустиња поново процвјета,

сусретне жену која учествује у такмичењу у баштованству, међу њима се рађа страст, заједно са снагом да промијене свијет.

Од 4. октобра 2016. године, уторком од 22.00 часова на ТВ каналу FOX life, можете погледати премијеру 2. сезоне хумористичке серије "Избаци маму уљеза". У овој сезони, Џил одлучује да је вријеме да се врати на посао у модном часопису, где ће се ускоро сукобити с бившим шефом, који је уједно и њен бивши заклети непријатељ. Док се Џил труди да поново поврати каријеру, Енди узима одмор да би бринуо од дјеци, сазнавши убрзо да је посао "господина маме" тежи него што је мислио. Препоручујемо урнебесни хумористички серијал који је постигао рекордну гледаност у региону.

Херојски акциони трилер „Најславнији час" је изванредна истинита прича о највећем спасилачком подухвату у историји Обалске страже. Снажна олуја захватила је Нову Енглеску 18. фебруара 1952. и завијала градове на источној обали, разарајући бродове који су јој се нашли на путу, укључујући СС Пендлтон, танкер с нафтом укотвљен у Бостону, који је дословно поцијепала напола, заробивши 30 морнара у потпалубљу. Као старији командант на броду, први официр палубе Реј Сајберт убрзо схвата да мора да преузме одговорност за спасавање преплашене посаде и инспирише људе да забораве на међусобне разлике и заједничким снагама издрже ударе једне од најгорих олуја које су погодиле источну обалу. У међувремену, вијест о катастрофи стиже до станице Обалске страже у Чатаму у Масачусетсу и водник прве класе Данијел Клаф наређује одважну операцију спасавања заробљених чланова посаде. Погледајте на TV CINEMAX у петак, 7.10. 2016. године у 21.40 часова

За више информација о актуелној Опен понуди и другим Опен IPTV садржајима посјетите страницу open.mtel.ba.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана