Очекује ли нас „зима“ и у наредним данима

Срна
Очекује ли нас „зима“ и у наредним данима

БАЊАЛУКА - У Републици Српској ће и у наредна три дана бити хладно вријеме, повремено са кишом, прогноза је Хидрометеоролошког завода Српске.

Сутра ће бити облачно и хладније уз понегдје слабе падавине на истоку и сјеверу, а у осталим предјелима суво. Током дана биће претежно суво уз дјелимично разведравање и сунчане периоде.

Минимална температура ваздуха износиће од један до шест, у вишим предјелима од минус два, а максимална од 10 до 16, у вишим предјелима од пет степени Целзијусових.

У уторак, 23. априла, у првом дијелу дана биће суво уз сунчане периоде и мало топлије. Послије подне очекује се киша повремено и пљускови на југу и западу, а у ноћи на сриједу, 24. април, падавине ће захватити већину предјела.

Минимална температура ваздуха износиће од два до шест, на југу до девет, у вишим предјелима од минус два, а максимална од 10 на западу до 18 на истоку, у вишим предјелима од пет степени Целзијусових.

У сриједу ће бити облачно и хладније са кишом, понегдје и уз јаче пљускове са грмљавином. На истоку ће бити мало топлије уз слабије падавине.

Минимална температура ваздуха износиће од два до осам, а максимална од осам на западу до 16 на истоку, у вишим предјелима од четири степена Целзијусова

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана