На сајму у Бањалуци акценат на авантуристичком туризму

GS
Foto: ТОРС

БАЊАЛУКА - Туристичка организација Републике Српске /ТОРС/ представиће на Међународном сајму туризма у Бањалуци понуду авантуристичког туризма Српске.

"С обзиром да је сајам својеврсна најава промоције предстојеће понуде у прољетним и љетним мјесецима, акценат ће бити стављен на рафтинг, планинарење и параглајдинг, али и на еко-етно понуду, бањске центре, националне паркове и љетну понуду у планинским центрима", навели су из ТОРС-а.

Осим тога, биће представљена и туристичка дешавања и манифестације у Српској.

На 30 метара квадратних изложбеног простора ТОРС-а, своју понуду представиће локалне туристичке организације општина и градова Републике Српске.

Четврти међународни сајам туризма биће отворен сутра у Бањалуци, а очекује се учешће више од 150 домаћих и иностраних излагача из Србије, Црне Горе, Хрватске, Кипра, Турске, Грчке и других земаља ЕУ.

Ова сајамска манифестација биће одржана у Спортској дворани "Центар" и трајаће до 3. марта.

Из ТОРС-а позивају заинтересоване са посјете сајам јер ће бити уприличени сајамски попусти и бројна друга изненађења.

Сајам туризма одржава се у организацији компаније "РС консалтинг енд трејд" уз институционалну подршку Министарства спољне трговине и економских односа у Савјету министара, Министарства трговине и туризма Републике Српске и града Бањалука као домаћина. 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана