М:tel Open IPTV доноси вам нове и занимљиве ТВ наслове

m:tel
М:tel Open IPTV доноси вам нове и занимљиве ТВ наслове

У оквиру програмских пакета Open IPTV-а, свако може пронаћи нешто за себе. Корисници компаније m:tel могу свакодневно да одаберу више од 140 дигиталних ТВ канала, а за вас смо издвојили неколико интересантних филмова и ТВ серија.

Телевизијски канал HBO за суботу, 31. Јануара 2015. године, у 20.05 часова гледаоцима заказује дружење са сјајном глумачком поставом у акционом трилеру „Бјекство“. Очајнички покушавајући да спаси живот своје отете супруге, бивши рели возач (Итан Хоук) конфискује брзи аутомобил и заједно с његовом власницом (Селена Гомез) креће у вртоглаву трку против времена,  по команди тајанственог отмичара. У филму играју још Џон Војт, Ребека Будиг и Брус Пејн, а режију потписује Кортни Соломун.

„Спасавање господина Бенкса“ назив је комедије режисера Џона Ли Хенкока, која је на програму у недјељу 1. фебруара, на ТВ каналу HBO Comedy  са почетком у 16.30 часова. Том Хенкс и Ема Томпсон глуме у овој комедији-драми која нам приближава причу о Волту Дизнију који је чак двадесет година покушавао да добије права на снимање популарног романа „Мери Попинс“, почевши од 1940-их, као обећање дато својим двјема кћеркама.

Трећа епизода друге сезоне серије из оригиналне HBO продукције „Мување 2“ на програму је на каналу HBO Comedy у недјељу, 1. фебруара у 23.00 часова. Ова оригинална хумористичка серија говори о тројици пријатеља од тридесетак година који живе у Сан Франциску и истражују узбудљиве, али често и погубне могућности које се пружају новој генерацији мушкараца. Режију потписује Рајан Флек, а улоге тумаче Џонатан Гроф, Мари Бартлет, Лорен Видман и Расел Тови.

На каналу Cinemax, у понедјељак,  2. фебруар 2015. године, у 20.00 часова, погледајте романтичну драму „Један човјек и једна жена“. Режисер Клод Лелуш нам доноси причу о мушкарцу и жени који се случајно упознају једне недјељне вечери у интернату који похађају њихова дјеца. Она закасни на воз до куће, а он јој понуди превоз. То је први од неколико пријатељских сусрета који ће прерасти у љубав.

ТВ канал 24KITCHEN нам доноси премијеру треће сезоне „Прича из Афричког шпајза“, која је на програму у четвртак, 5. фебруара 2015. Године, са почетком у 13.00 часова. Са запањујућом позадином четири афричке земље, (Замбија, Јужна Африка, Мозамбик и Кенија) нова сезона „Прича из афричке дивљине“ води гледаоце на путовање до неких од најнеобичнијих и најмање познатих гастрономских ужитака на свијету. Водитељ Киран Џетва, кувар рођен у Кенији и обучаван широм свијета, путује кроз градове, планине и саване Африке да би нашао ријетке и веома цијењене састојке. Дођите да пробате афричку авантуру са Кираном.

Уз Open IPTV је увијек забавно!

 

 

m:tel – имате пријатеље!

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана