m:tel кампања „Нема бриге за гиге" награђена за најбољу употребу видеа и мултимедије

M:tel
m:tel кампања „Нема бриге за гиге" награђена за најбољу употребу видеа и мултимедије

CIM Awards догађај који окупља најбоље агенције, креативце, иноваторе из регије и све слободне умове који својим радом праве искораке у свијету креативних индустрија, маркетинга, медија и комуникација, ове године је одржан од 6. до 9. јуна у Котору у Црној Гори.

У веома јакој конкуренцији у оквиру CIM awards за најкреативније идеје и кампање претходне године у регији, m:tel кампања „Нема бриге за гиге", освојила је награду за најбољу употребу видеа/мултимедије.

„Ова награда није само признање за креативни подухват, већ и потврда континуиране сарадње креативног тима агенције Aquarius Group и компаније m:tel коју демонстрирамо годинама", истакли су из m:tel-а.

Кампања „Нема бриге за гиге", која је већ добила престижне награде на No Limit BH advertaising фестивалу, одржаном крајем прошле године у Сарајеву истакла се својом иновативношћу, оригиналношћу и ефикасношћу. Креирана с циљем да истакне бенефите m:tel услуга, кампања је постигла невјеројатан успјех и добила значајна признања у маркетинг индустрији.

Креативност, иновација и професионалност су кључни стубови на којима почива свака успјешна кампања, а агенција Aquarius Group и m:tel су то још једном потврдили.

 

Видео за кампању „Нема бриге за гиге" можете погледати на линку.

 

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана