Говори предсједника РС обједињени у књизи

М. Л.
Говори предсједника РС обједињени у књизи

Бањалука - Књига "Слободна Српска" је од изузетног значаја, јер су на једном мјесту сабране све ријечи Милорада Додика, државника који већ 12 година храбро води РС путем слободе, очувања националног идентитета и стабилности.

Истакли су ово рецензенти књиге Милан Љепојевић и Франц Сошња, на промоцији, која је одржана у четвртак увече у препуној сали Банског двора Културног центра у Бањалуци.

На 430 страница обједињени су говори предсједника РС Додика током изборне кампање 2014. године и фото-галерија са предизборних скупова.

- Идеја за књигу "Слободна Српска" настала је 20. септембра прошле године, на митингу у Подградцима - рекао је Љепојевић. Додао је да књига одише истином, а поруке које носе предсједникови говори су јасне и разумљиве.

- Добила је назив "слободна", јер је слобода универзална вриједност још од Француске буржоаске револуције и прва вриједност социјалдемократије - истакао је Љепојевић.

Сошња је истакао да књигу треба прочитати, јер Додик у својим говорима указује на неке ствари које се сада дешавају, којима смо сви свједоци.

- У овим говорима предсједник први пут прича о великим могућностима извоза пољопривредних производа у Русију, потом о понашању власти и опозиције, о чему свједочимо ових дана - казао је Сошња. Нагласио је да говори садрже аргументацију, спонтаност и дозу хумора.

Књига је штампана у тиражу од 1.000 примјерака, а издавач су "Независне новине" и моћи ће се купити у књижарама и на киосцима "Минутица".

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана