До европских метропола из Републике Српске за само 100 КМ

М. Л.
До европских метропола из Републике Српске за само 100 КМ

Бањалука - Јесења путовања, која нуде туристичке агенције у РС, никада нису била повољнија, па се за 100 КМ може отићи на излет до неке од европских метропола, а за оне пробирљивије издвојене су дестинације за које, ипак, треба подебљи новчаник.

Слике Прага, Будимпеште, Венеције, Беча, Москве маме са излога агенција и са друштвених мрежа, а понуде које су припремљене за путнике задовољиће и оне са плићим џепом.

Запослени у туристичким агенцијама кажу да су јесења путовања веома заживјела међу становништвом у РС, а за једнодневне и дводневне излете или шопинг туре, који су актуелни скоро током читаве године, и даље се тражи мјесто више.

Бањалучка агенција "Себастијан" припремила је обилазак Москве, Беча или Прага, а резервације су већ почеле.

- Почела су јесења путовања, од Будимпеште која кошта 69 евра, до одласка авионом у Москву по цијени од 555 евра по особи - истакли су у овој агенцији.

У агенцији "Хепи травел" из Бијељине кажу да за 119 марака можете провести три дана у Будимпешти, док је за четири дана у Венецији потребно око 169 марака. Шестодневна посјета Прагу кошта 269 КМ.

У туристичкој агенцији "Истра турс" у Добоју кажу да су аранжмани за Бисерна језера Аустрије, по цијени од 155 марака разграбљени, а заинтересованих има и за посјете градовима Италије.

У зворничкој агенцији "Џаст го" нуде обилазак европских престоница по цијенама од 100 КМ колико кошта пет дана са два ноћења у Венецији, до 130 КМ у.

Најпопуларније дестинације

- Будимпешта

- Венеција

- Букурешт

- Праг

- Москва

- Бисерна језера Аустрије

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана