Данас отварање сезоне скијања

СРНА
Данас отварање сезоне скијања

ПРИЈЕДОР - На Козари данас почиње сезона скијања и, као и претходних година, први дан је бесплатан, најављено је из Скијалишта Козара.

Милан Јелача из Планинарско-скијашког друштва "Љубијски рудар" рекао је да ће радити обје мале стазе, мали ски-лифт и ски-трака, а да се на великим стазама прави вјештачки снијег и да од временских услова зависи када ће почети са радом и стазе Козара један и Козара два и велики лифтови.

"Мале стазе смо успјели вјештачки засњежити, на великим радимо кад год имамо услова", додао је Јелача.

Беби ски-лифт на малој стази и ски-трака на беби стази раде од 10.00 до 16.00 часова. Карте се данас не наплаћују, а исто је радно вријеме ски-рентала и изнајмљивање опреме се наплаћује.

Од ове сезоне вриједе нове цијене, па дневна карта за одрасле кошта 25 КМ, а за дјецу до 14 година 18 КМ.

Полудневна је 20 КМ за одрасле, а 15 КМ за дјецу до 14 година, док је ноћно скијање 22 КМ, једнако и за дјецу и за одрасле, а ски-пас за беби лифт и ски-траку је 17 КМ.

Уз цијену ски-карте наплаћује се 10 КМ депозита који се враћа скијашима по завршетку скијања када на каси продаје или излазној станици ски-лифта врате електронске картице.

Планинарско-скијашко друштво "Љубијски рудар" Приједор управља скијалиштем на Козари, а додатне информације доступне су на веб-страници www.козараски.цом и на "Фејсбук" страници Скијалиште Козара.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана