Дадиље за Нову годину од 20 до 40 КМ

nezavisne.com
Дадиље за Нову годину од 20 до 40 КМ

БАЊАЛУКА - Сви родитељи који су одлучили да најлуђу ноћ у години проведу ван куће у забави са одраслима, а немају баку и деку који би им причували дјецу, своје малишане могу да оставе са дадиљама у свом дому или код дадиље, у зависности од договора.

Унајмљивање дадиље за Нову годину родитеље жељне новогодишњег провода коштало би од 20 до 40 КМ за ноћ. Огласа дадиља за Нову годину је све више.

Бахира Софтић, пензионерка из Тузле, каже да је до сада дјецу чувала само на дужи период, али да би радо пристала на чување дјеце и за Нову годину по цијени од 40 КМ за ноћ.

“До сада сам дјецу чувала углавном на дужи период, нисам никада имала прилику да их чувам на дан или викенд. Пензионер сам, тако да ми чување дјетета за Нову годину не би представљао проблем”, казала је Софтићева.

Пензионерка из Бијељине каже да иначе чување дјеце наплаћује 15 КМ за осам сати, али би за Нову годину тражила 20 КМ.

“За чување дјеце за Нову годину тражила бих 20 КМ, јер је ипак у питању ванредно чување”, рекла је ова Бијељинка.

Амира из Сарајева каже да иначе нуди могућност чувања дјеце викендом уколико родитељи желе опуштен излазак након напорне радне седмице.

“Не тражим више новца за чување дјеце током празника. Наплаћујем ноћ 30 КМ, родитељи углавном доведу дијете на примјер у суботу навече и дођу по њега у недјељу ујутро. До тада се ја с дјецом играм, нахраним их и око девет сати иду на спавање. Тако бих и за Нову годину или било који други празник”, објаснила је Амира.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана