Бесплатно прве епизоде хит серија Pickbox видеотеке

M:tel
Бесплатно прве епизоде хит серија Pickbox видеотеке

Опен са 10% попуста на претплату 24 мјесеца за нове кориснике IPTV пакета

Као дио промотивне понуде Pickbox садржаја, од сада сви корисници IPTV пакета у Опену могу да бесплатно погледају прве епизоде серија „Црна Једра" и „Моћ".

„Моћ" је криминалистичка драма смјештена у два различита свијета, гламурозну њујоршку клупску сцену и брутални свијет трговине дрогом. Тренутни имдб рејтинг од 7,9 обећава сјајну забаву свих 50 мин. дуге прве епизоде. „Црна Једра" је серија која је смјештена у 1715. годину и представља причу златног доба гусарства на Карибима. Не пропустите авантуру гусарске дружине капетана Флинта, који са својом љубави Еленор Гатри кује план о освајању највећег блага икад. Прва епизода траје читавих 60 минута и гарантује добру забаву. 

Уколико још увијек нисте корисник Опен услуге, или немате IPTV пакете, или вам је истекао период трајања уговора, ово прилика је да избором једног од Опен пакета осигурате попуст на претплату од 10% у току трајања уговорне обавезе од 24 мјесеца, односно на период од 12 мјесеци  по престанку уговора.

Не пропустите и бројне друге Опен погодности интегрисања услуга мобилне и фиксне телефоније, интернета и дигиталне телевизије, а подсјећамо на могућност куповине одличних телевизора, лаптопа, таблета и мобилних телефона на 12 бескаматних рата.

m:tel Open – отворено за све.

m:tel – имате пријатеље!

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана