Бахатос у КЦ Бањалука: PR служби 6.000 КМ, заражени студенти без јастука

еТрафика
Бахатос у КЦ Бањалука: PR служби 6.000 КМ, заражени студенти без јастука

Бањалука - Предсједник и потпредсједник Уније студената Предраг Говедарица и Боривој Обрадовић посјетили су студенте који су хоспитализовани на Инфективној клиници КЦ Бањалука и том приликом поклонили су јастук за једног од студената за којег су из медија сазнали да се жалио како су му умјесто јастука под главу смотали неко ћебе, наводи се у саопштењу Уније студената, преноси “еТрафика”.

У саопштењу се даље наводи да су јастук платили девет марака. Након што су дошли до података да је руководство КЦ-а ангажовало једну приватну PR агенцију и да им исплаћују мјесечну накнаду у износу од 5.900 КМ, израчунали су и да су за само једну мјесечну накнаду тој агенцији могли су да купе 655 јастука.

 - Како је могуће да је ангажовање приватне PR агенције било прече од јастука? Да не причамо о тоалет папиру кога студентима од свог новца купује медицинско особље Инфективне клинике, недостатку топле воде и сличног”. Сиромашни јесмо, али оно што смо данас видјели у КЦ показује да су приоритети потпуно погрешно постављени, јер да јесу најприје би се набавили јастуци, па онда ангажовала PR агенција - наводе студенти.

Након писања медија да се поједини студенти са симптомима тровања нису ни јавили доктору јер немају здравствено осигурање, Унија позива све  такве студенте да се јаве Унији студената или Студентском парламенту како би добили љекарску  помоћ.

- Такође, уколико КЦ Бањалука нема новаца за јастуке, Унија студената ће организовати хуманитарну акцију међу студентима да тој установи поклонимо јастуке - стоји на крају саопштења Уније студената Републике Српске.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана