Стадион у Амајлијама добио рефлекторе

Срна
Стадион у Амајлијама добио рефлекторе

БИЈЕЉИНА - Предсједник Републичке странке Српске Славенко Ристић донирао је новац за куповину рефлектора који ће бити постављени на стадиону Фудбалског клуба /ФК/ "Дрина" у бијељинском насељу Амајлије.

Већи дио материјала већ је допремљен на терен, те се у складу са временским приликама очекује њихово постављање у наредном периоду, саопштено је из Републичке странке Српске.

Секретар Мјесног одбора странке у Амајлијима Гордана Драгојловић изјавила је да је Ристић овим гестом испунио обећање, те да је као и до сада новац издвојио из личних средстава.

"Рефлектори стижу након што је Ристић обезбиједио и грађевински материјал за адаптацију свлачионица ФК жДринаж, тако да његова помоћ заиста има огроман значај за фудбалере и омладину нашег села", навела је Драгојловићева.

Предсједник ФК "Дрина" из Амајлија Добрица Лукић појаснио је да је на терен већ довезено осам поцинчаних стубова, осам носача на које ће бити постављена четири рефлектора, као и остали материјал потребан за монтажу.

"Амајлије су село вриједних људи, домаћина, али и село у којем се много ради. Омладина је укључена у послове у домаћинству, па слободно вријеме за спорт може да пронађе тек у вечерњим терминима, након школских обавеза и помоћи коју пружају родитељима", рекао је Лукић и захвалио Ристићу за донацију.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана