Постао пријатељ са медвједом: Ручај медо, неће тебе твој Паво дирати (ВИДЕО)

Г.С.
Foto: Скриншот/Кликс

Становник једног села код Вареша спријатељио се са дивљом животињом коју редовно храни.

„Ма једи ба, не бој се. Ма не бој се, медо мој, неће тебе твој Паво дирати, само ручај, 'ајде руча мој медо, 'ајде...“, овим ријечима почиње видео објављен на Фејсбук страници портала Црна хроника. Не зна се када је сниман, али по околини коју видимо, рекло би се да је негдје рано прољетос, преноси Агроклуб.

У опису овог снимка тек пише да се медвјед удомаћио у селу Мир и Ступни До надомак Вареша.

Не знамо ни који се то Паво овако спријатељио с дивљом животињом која је очито навикла доћи из шуме на оброк који му он доноси. Можда чак није ни јако гладан јер га овај човјек нутка корећи га, скоро па као мало дијете.

Ипак, постоји доза опреза и код меде и код Паве. Медо се свако мало диже на двије ноге, осврће око себе, па одскакуће, а Паво, он му каже: „Ма не бој се болан, немој ти мене дират', нећу ни ја тебе, не бој се, 'ајде ручај, 'ајде.“

Сазнали смо и од чега се састоји медин ручак, а закључак овог доброг човјека је вјероватно све насмијао: „На крају смо с кукурузом, ал', појачаћемо се, ако Бог да. Сутра нам је пензија, ако Бог да, не бој се, 'оди 'вамо, дођи...“, позива га на што медо отрчи у шуму.

Како је изгледао овај сусрет, погледајте у видеу:


Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана