Одржано хуманитарно такмичење у шутирању тројки

Срна
Foto: Срна

КОТОР ВАРОШ- На игралишту поред Основне школе "Свети Сава" у Котор Варошу одржано је такмичење у брзом шутирању тројки "Тројка из блока", а побједник је Бранко Ћорић.

Организатори Друштво "Срби за Србе" истичу да је цијели приход од турнира намијењен седмочланој породици Зубовић из насеља Чепак.

"Породица Зубовић тренутно не остварује никаква редовна примања и живе у изузетно тешким условима, тако да ће новчана помоћ овој социјално угроженој вишечланој породици добро доћи", поручили су из организације "Срби за Србе".

На самом турниру, који је одржан синоћ, пријавило се укупно 50 шутера, а побједник је Бранко Ћорић.

Уз препознатљив слоган "Дјеца су наша будућност" ова организација је од 2005. године, уз помоћ великог броја донатора из цијелог свијета, прикупила осам милиона евра донација са којима је директно помогла више од 2.900 породица са више од 14.500 дјеце широм Балкана.

Поред директне материјалне помоћи породицама, у више наврата помоћ је пружана и народним кухињама, породилиштима, болницама, основним и средњим школама, универзитетима и другим институцијама, које свакодневно брину о здрављу и образовању дјеце.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана