Мила Дамјановић ученик генерације у мркоњићкој ОШ "Петар Кочић"

ГС
Мила Дамјановић ученик генерације у мркоњићкој ОШ "Петар Кочић"

МРКОЊИЋ ГРАД - Основна школа "Петар Кочић"из Мркоњић Града организовала је вечерас приредбу под називом "Дан ученичких постигнућа" на којој су додијељене награде и дипломе ученицима ове школе, а за ученика генерације проглашена је Мила Даниловић.

Ученик генерације Мила Даниловић каже да је за њу велика част бити ученик генерације и сматра да ће јој стечено знање помоћи да буде успјешна и токм школовања у Гимназији.

За одличан успјех из свих наставних предмета и примјерно владање у току школовања Вуковом дипломом награђени су ученици Ивана Вођевић, Мила Даниловић и Страхиња Милановић.

Ивана Вођевић наглашава да је поносна и радосна, јер је добила ову награду. Ивана планира да упише Гимназију, а поред школских обавеза рецитује, пјева и глуми.

-Рецитовање стихова је мој хоби који нећу мијењати, а посебно сам захвална својој наставници српског језика која ми је много помогла да успјешно савладам технику рецитовања, те освојим и запажене награде, као што је прво мјесто на Републичком такмичењу у Дервенти - рекла је Вођевићева.

Приредба “Дан ученичких постигнућа“ на којој је изведен и културно-забавни програм који су извели ученици Основне школе "Петар Кочић" одржана је у истоименом Културном центру.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана