КПЗ Зеница придружио се ТикТоку: Погледајте снимке из затвора

ГС
Foto: Агенције

У складу с временима у којима живимо, и Казнено-поправни завод Зеница придружио се свијету друштвених мрежа и отворио свој званични ТикТок профил.

Посљедњих година, друштвене мреже су постале незаобилазан канал комуникације, а њихов утицај се протеже на различите сфере друштва па не изненађује што су се и бројни политичари придружили овом глобалном феномену.

Казнено-поправни завод Зеница такође је у том друштву те су већ објавили три видеа на свом ТикТок профилу.

"Овај потез показује спремност институције да користи модерна средства комуникације како би се приближила јавности и дијелила релевантне информације", сматра директор КПЗ Зеница Русмир Исак.

Он је става да се тиме отвара нови канал интеракције између затворске установе и заједнице, придоношењу транспарентности и разумијевању њиховог рада, преноси Радио Сарајево.

Погледајте снимке који су објављени, а да ли је КПЗ-у потребан ТикТок процијените сами:

@kpzzenicaofficial Ručak direktora sa osuđenicima u jednom od najpoznatijih zatvora na Balkanu KPZZenica fyp Bosna Zatvor Viral RusmirIsak Zeničkizatvor zenica ♬ original sound - KPZ Zenica
@kpzzenicaofficial Direktor KPZ Zenica pružio podršku porodici za istinu o smrti dječaka Aldina Matića. rusmirisak fyp viral zenica #aldinmatic #kpzzenica ♬ original sound - KPZ Zenica

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана