Уз NLB Visa картице на корак ближе љету и Олимпијским играма у Паризу

Г.С.
Уз NLB Visa картице на корак ближе љету и Олимпијским играма у Паризу

Клијенти NLB Bankе који у периоду од 15. априла до 15. јуна 2024. остваре минимум три трансакције седмично, било којом Visa картицом NLB Bankе или дигитализованом Visa картицом у оквиру NLB Pay-а и који активно користе своју NLB mKlik апликацију, остварују и шансу за путовање на Олимпијске игре за двије особе у Париз или бројне седмичне награде које је омогућила Visa.

„Како је интересовање за овогодишње Олимпијске игре у Паризу заиста велико, радује нас што смо, захваљујући спонзору Олимпијских игара у Паризу, и нашем партнеру, компанији Visa, добили прилику да изненадимо два клијента пакет путовањем за двоје на овај догађај за памћење. Свим нашим клијентима, корисницима Visa картица желимо срећу приликом учешћа, а осим главних награда, сваке седмице током трајања наградне игре, насумичним одабиром изненадићемо клијенте који су извршили три или више седмичних трансакција атрактивним седмичним наградама.", изјавила је Љиљана Крсман, члан Управе NLB Bankе Бања Лука. 

Главна награда „Путовање у Париз на Љетње Олимпијске игре" пакет за двије особе подразумијева потпун доживљај који ће, додала је Крсман, да освоје два клијента NLB Bankе Бања Лука: авио карте за двије особе на релацији Сарајево-Париз-Сарајево, смјештај - три ноћења у хотелу са четири звјездице, улазнице за два спортска догађаја у оквиру такмичарских распореда на Љетњим олимпијским играма у Паризу, тим добродошлице у хотелу, покривене трошкове градског превоза, промотивне поклоне на лицу мјеста, присуство пријему који организује Visa, сигурносну подршка на лицу мјеста. Седмичне награде такође су у духу спорта и Олимпијских игара, тако да ће клијенти имати прилику да, током девет седмица трајања наградне игре, освоје даску за веслање, тенис сет за плажу, руксак, јастук за путовање и спортске боце за воду.

Из NLB Bankе Бања Лука наглашавају да право на учешће у наградној игри имају NLB клијенти који су корисници NLB Visa картица, а који у периоду трајања наградне игре изврше три или више платних трансакција Visa картицом NLB Bankе Бања Лука, било да се ради о плаћању физичком или дигитализованом картицом у оквиру NLB Pay услуге, за потребе плаћања на лицу мјеста код трговца путем POS терминала за прихват картичних плаћања или онлине на интернет трговинама трговаца коју су ту услугу омогућили у земљи, али и иностранству. Право на учешће такође имају NLB клијенти који трансакције врше Visa картицом и путем NLB mKlik апликације, када год и одакле год то пожеле.

Више детаља о NLB Visa наградној игри и о правилима учешћа погледајте на ЛИНКУ, а за сва питања клијентима је доступан NLB Контакт центар 0800 50 510.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана