У Мостару отварање 25. Међународног сајма привреде

Срна
У Мостару отварање 25. Међународног сајма привреде

У Мостару ће данас бити отворен 25. Међународни сајам привреде којем ће присуствовати и предсједник Републике Српске Милорад Додик, предсједник Србије Александар Вучић и бројни други званичници из региона.

Директор Мостарског сајма Далфина Бошњак изјавила је да се на овогодишњој сајамској манифестацији представља 800 излагача из 30 земаља региона и Еу.

Бошњакова је навела да су сајамски капацитети попуњени прије више од два мјесеца, те да из Хрватске долази више од 40 фирми, а своје штандове имају и предузећа из Мађарске, Србије, Израела, Турске, Италије и Аустрије.

На Мостарском сајму традиционално се представљају производи из металске и грађевинске, пољопривредне, прехрамбене, аутомобилске и других индустрија, као и сектор услуга, од банкарства до туризма.

Током трајања сајма биће одржане и подсајамске манифестације, сајам туризма, сајам вина, ИТ технологија, а планирани су и међународни пословни сусрети.

У оквиру богатог пропратног програма биће приређени модни дани, бројне радионице о различитим темама, сајамски квизови и слично.

Сајам ће бити отворен до суботе, 20. априла.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана