Oво су апликације због којих више никада нећете губити вријеме, а уштедићете новац

Г.С.
Oво су апликације због којих више никада нећете губити вријеме, а уштедићете новац

Отишли сте на заслужени одмор и заборавили да измирите рачуне од прошлог мјесеца, а рок за плаћање је сутра или се једноставно налазите у реду за плаћање на каси у продавници и управо сте се сјетили да сте новчаник са готовином и платном картицом заборавили код куће? До прије неколико година овакве ситуације су вам врло вјероватно могле покварити расположење и изазвати непријатну ситуацију, али данас можете одахнути.

Да бисте обавили основне банкарске послове, у банци више не морате чекати у реду, али зато док можда чекате у реду на неком другом мјесту, спремате оброк за своју породицу или једноставно сједите на кафи у некој осунчаној башти, платите ваш рачун у свега неколико минута мобилном апликацијом, а плаћања на продајним мјестима обавите дигиталном верзијом платне картице коју такође „носите" у телефону.

У циљу унапређења искуства својих клијената, те у жељи да комуникацију и пословање са Банком учини једноставнијим, UniCredit Банк Бања Лука из понуде производа и услуга издваја апликацију мобилног банкарства за физичка лица m-bank и за правна лица m-bank BIZ.

Дигитално пословање може бити посматрано као ризично и компликовано, стога је UniCredit Банк Бања Лука креирала апликације које на првом мјесту клијентима гарантују сигурност, а затим једноставност и практичност. Томе најбоље свједочи плакета Златни БАМ, коју додјељује финансијско-пословни магазин „Банке&Бизнис", а коју већ четврту годину заредом осваја управо UniCredit банка за најбољу апликацију мобилног банкарства UniCredit м-банк.

Користећи ову услугу имате прилику да будете свој лични банкар са било којег мјеста у земљи или иностранству које нуди безбједну интернет конекцију, будући да погодности које остварујете иду корак даље од плаћања режија и доспјелих обавеза.

У сваком тренутку можете да провјерите тренутно стање и промет свих ваших рачуна, као и стање кредита, доспјелих и недоспјелих рата, камата, трошкова и дневних сигурносних лимита по картицама, које такође можете измијенити без одласка у Банку.

Имате прилику да управљате властитим буџетом и вршите категоризацију и контролу трошкова и то потпуно сигурно, будући да Банка посвећује посебну пажњу безбједности дигиталних сервиса, како би спријечила евентуалне злоупотребе, што значи да је и ваша апликација, као и комплетно пословање путем исте, вишеструко заштићено. С тим у вези, уколико се деси да у тренутку непажње изгубите вашу картицу или вам је украду, имате прилику да брзо одреагујете и исту блокирате путем м-банк апликације, како бисте спријечили даљу штету.

M-bank и m-bank BIZ апликације вам такође помажу да будете информисани и међу првима упознати са свим производима и услугама Банке, као и актуелним акцијским понудама. Додатно, можете заборавити на папириће који вам служе као подсјетници за PIN кодове, будући да апликација пружа преглед и тих информација за све ваше кредитне и дебитне картице на једном мјесту. Конверзија средстава за физичка лица и слање налога иностраног платног промета за правна лица су само још једна ставка у низу многих бенефита које вам пружа дигитално банкарство UniCredit банке Бања Лука.

Уколико сте корисник UniCredit кредитне картице, робе и услуге не морате да плаћате одједном, већ на рате, директно на продајном мјесту одмах, или накнадно - путем апликације m-bank, износ потрошње подијелите на жељени број рата и утрошени износ отплаћујте динамиком која вама највише одговара.

Апликације мобилног банкарства доступне су свим клијентима који користе Андроид и Apple уређаје путем Google Play-а или Apple Store-а, али и корисницима Huawei уређаја на платформи AppGalery. Све што је потребно је да посјетите најближу филијалу Банке и почнете са дигиталним банкарењем. За апликацију мобилног банкарства за физичка лица можете аплицирати и одмах кликом на линк, уколико сте клијент UniCredit банке Бања Лука.

UniCredit банка настоји да клијентима пружи додатне бенефите, с тога је креирала посебну понуду за кориштење услуге m-bank BIZ – мобилног банкарства за правна лица, без мјесечне накнаде, само до 30.06.2024. године.

Како бисте били сигурни да си у потпуности олакшавате своје свакодневне обавезе и притом штедите и вријеме и новац, позивамо вас да провјерите које то још погодности нуди кориштење апликације m-bank, односно апликације m-bank BIZ, као и остали производи и услуге UniCredit банке Бања Лука. Додатно се можете информисати путем web странице, посјетом најближој филијали Банке или бесплатним позивом Контакт центра путем телефона 080 051 051.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана