Филијала UniCredit Bank Бањалука у Требињу од сада на новој локацији

ГС
Филијала UniCredit Bank Бањалука у Требињу од сада на новој локацији
Foto: UniCredit Bank Бањалука | Филијала UniCredit Bank Бањалука у Требињу од сада на новој локацији

ТРЕБИЊЕ - Како би клијентима обезбиједила најбоље могуће искуство и контакт с банком, UniCredit Bank Бањалука од данас ће свим грађанима Требиња бити на располагању на новој адреси, у модерно опремљеном простору, у улици Краља Петра I Ослободиоца 44.

Предсједник Управе Банке Гордан Пехар је нагласио да је UniCredit Bank Бањалука фокусирана на унапређење дигиталних банкарских услуга, не занемарујући контакт клијената с банком, који жели учинити угодним, брзим и једноставним.

-Наша банка остаје усмјерена на дигитализацију, но не занемарујемо жељу и потребу клијената Банке да наше пословање буде у што функционалнијем, модернијем и угоднијем окружењу. У оквиру новог простора Филијале, клијентима ће бити на располагању 24/7 зона са уплатно-исплатним банкоматом, те дневно-ноћним трезором за клијенте правна лица. Водећи бригу и о најмлађим посјетиоцима Филијале, обезбиједили смо кутак за дјецу, са низом едукативног и забавног садржаја.

И у наредном периоду остајемо посвећени активностима банкарства са друштвеним утицајем, пружајући подршку осјетљивим категоријама друштва, као и стратегији одговорног пословања, у складу са начелима еколошког, друштвеног и корпоративног управљања. Заједно градимо пут ка будућности подржавајући важне пројекте, наше клијенте, суграђане и заједницу у којој живимо и радимо. Општина Требиње и ова регија представљају важан дио тог пута, те настављамо улагати у нове инвестиције, привреду и развој ове регије и локалне заједнице -  изјавио је Пехар.

Поводом отварања новог простора Филијале Требиње, UniCredit Bank Бањалука уручила је и донацију Граду Требиње за подршку манифестацији „Конференција беба“. Такође, бригу о најмлађима, UniCredit Bank Бањалука показала је и у виду донације намјештаја Јавној здравственој установи Болница Требиње, за опремање просторија Педијатријске болнице Требиње, а у склопу јавног позива „Подршка дјетињству“, UniCredit Фондација је ове године пружила подршку Центру за одрживи развој и екологију CORIE из Требиња, за пројекат „Упознавање дјеце о важности очувања животне средине”.

Начелница Одјељења за културу, породицу, спорт и образовање у Грдаској управи Требиња  Слађана Скочајић захвалила је UniCredit Bank Бањалука на континуираној подршци коју Банка пружа овом граду и њеним становницима, посебно бринући о најосјетљивијим категоријама друштва.

-UniCredit Bank Бањалука и даље остаје на располагању клијентима, пружајући им једноставне и ефикасне банкарске услуге те наставља ослушкивати потребе клијената у овој локалној заједници, уз подршку њиховим свакодневним активностима и пословању – навели су у овој банци.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Galerija
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана