“Еко топлане” по највишим свјетским стандардима

Агенције
“Еко топлане” по највишим свјетским стандардима

Бањалука - Након вишемјесечних припрема и едукације тима за имплементацију стандарда, “Еко топлане” Бањалука добиле су сертификате система менаџмента према међународним стандардима ИСО 9001:2015, ИСО 14001:2015 и ИСО 45001:2018. Уручењу сертификата претходио је аудит, који је обавила сертификацијска кућа “ТÜV Thüringen”.

Успостављањем менаџмент система управљања квалитетом, животном средином, безбједношћу и здрављем на раду, према међународним стандардима ИСО 9001:2015, ИСО 14001:2015 и ИСО 45001:2018, “Еко топлане” су у технолошком, кадровском, организационом, еколошком и безбједносном погледу ускладиле свој систем управљања са највишим свјетским стандардима.

С циљем остваривања основних функција, руководство “Еко топлана” је успоставило политике квалитета, животне средине и безбједности на раду које одговарају визији и мисији предузећа.

Менаџмент је с циљем остваривања основних функција поставио стратешка опредјељења за повећање енергетске ефикасности, очување квалитета животне средине и безбједности на раду, рационалну потрошњу топлотне енергије и смањење трошкова пословања.

- “Еко топлане” су на овај начин још једном потврдиле опредијељеност за очување животне средине и рационалну потрошњу енергије. Унапређењем пословања, задовољавајући све свјетске норме, осигуравамо виши ниво, трајност и уједначеност квалитета услуге, што потврђује усмјереност ка задовољном кориснику - саопштено је из ове компаније.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана