Пријети јој тужба јер је случајно ударила плесачицу

Агенције
Пријети јој тужба јер је случајно ударила плесачицу

Некадашња поп дива Бритни Спирс је за време снимања спота "Work Bitch" случајно ударила плесачицу и поломила јој нос.

Плесачица Даун Ноел која је заједно са Бритни изводила кореографију за вријеме снимања спота за пјесму "Work Bitch", умјесто да послије радног дана оде са другарицама или дечком у кафић, отишла је право у болницу због поломљеног носа.

Наиме, Бритни ју је у заносу плеса за вријеме снимања спота случајно ударила и поломила јој нос, а потом и наредила да је изнесу напоље.

Међутим, упркос томе што је ово била случајност и што Бритни није имала никакве лоше намјере, плесачица најављује тужбу против пјевачице.

"Знам да ме Бритни није намерно ударила, али није испала фер јер се није ни понудила да ми плати болничке трошкове", рекла је плесачица која је додала да је Бритни није чак ни позвала да пита како је.

"Плакала сам од болова, и била сам јако натечена од силине ударца. Свијесна сам да није намјерно, али могла је барем да ме позове и пита како сам", пожалила се Даун која се наљутила када је чула да Бритни нема намјеру да плати болничке трошкове.

"Већ сам чула да је Бритни велика шкртица, али сам се сад увјерила и на својој кожи да је безобзирна и хладна особа која нема ни трунку саосјећања. Када се то десило, ја сам пала на под, а она је само рекла да ме изнесу напоље и наставила је са снимањем", додала је Даун која планира да тужи пјевачицу, чини се више због пјевачицине безобзирности него због саме повреде.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана