Druženje u prirodi uz muziku i zdrav život

M. P.
Druženje u prirodi uz muziku i zdrav život

Cjelodnevni događaj "Budi dio prirode, slušaj domaće", koji je trajao 12 časova, održan je proteklog vikenda na Banj brdu u Banjaluci, a oduševio je više od 6.000 ljudi svih generacija.

Organizatori su pripremili raznolik dnevni i večernji sadržaj u srcu grada, kao i besplatan prevoz. Tako je publika uživala u foto-kabini sa uspomenama, besplatnoj vodi, kafi i voću, kao i hrani za kućne ljubimce, a tu su bili i fitnes programi posebno osmišljeni za djecu i mlade.

Za muzički dio bili su zaduženi bendovi "Sopot", "Alexandria", "Brutal Protest ", "Balkan express", "Tupas mene", "Shanghai Street Fight", "Lady D" i DJ Filip A, a prisutne su svojim stendap nastupom nasmijali momci iz AKT "Alija Sirotanović". Nisu zabilježeni incidenti, iako je sama lokacija i realizacija događaja bila veoma zahtjevna.

- Bezbjednost posjetilaca je bila na prvom mjestu, jer je događaj bio otvorenog tipa i besplatan, na veoma zahtjevnoj lokaciji. Na kraju, prezadovoljni smo realizovanim, ali i reakcijom posjetilaca - istakli su iz agencije "Play Team", koja je i realizovala ovaj događaj.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana