Zavodnica u 50. godini: Mjesečno dobijam preko 100 poziva od mlađih muškaraca

Agencija
Zavodnica u 50. godini: Mjesečno dobijam preko 100 poziva od mlađih muškaraca

Pedesetogodišnja Tanja Jakša zahvaljujući svom mladolikom izgledu pretrpana je pozivima za sastanak, koji uglavnom dolaze od mlađih muškaraca.

Tanja Jakša je poslovna dama i majka troje djece, a trenutno izaziva veliko interesovanje medija jer ima jedan od najuspješnijih profila na sajtu za upoznavanje. Svoj uspjeh duguje negovanom i lepom izgledu koji oduševljava mnoge muškarce.

Tanja, koja je zaposlena kao specijalista za usklađenost poslovanja, kaže da zbog svoje mladolikosti dobija više od 100 poruka mjesečno od potencijalnih partnera koji je zovu na sastanak, ali daju i brojne komplimente. Zanimljivo je da najviše poziva ima od mlađih muškaraca.

Ona je još sama i nada se da će na ovaj način pronaći svog gospodina savršenog.

"Vođenje profila na dejting sajtu je kao manekenstvo. Ako imate upečatljiv izgled, ljudi na stranici će vas pronaći i kontaktirati. Imala sam dosta avantura. Jedan muškarac mi je poslao limuzinu čak iz druge države, odveo u hotelski smještaj, dao mi prazan ček da kupim svim ženama iz njegove kancelarije poklone za Božić, kao i naravno nešto za sebe", priča ova žena.

Majka troje djece i uspešna poslovna dama kaže da je svijesna svog izgleda, a da joj komplimenti i te kako znače.

"Obično dobijam komplimente kako izgledam svakog dana, i kako sam starija više to cijenim. Jako se borim protiv starosti, te je svaka pohvala za izgled mala moja pobjeda", ističe.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana