Уклета Фарма односи животе?

Агенције
Уклета Фарма односи животе?

Шесто издање "Фарме" почело је трагично, јер је муж пјевачице Данијеле Стоиљковић Еле преминуо након што ју је довезао у карантин "Фарме".

Александар је довезао Елу у Шимановце, гдје је требало да буде у карантину са осталим учесницима прије уласка у ријалити, међутим, само десетак минута касније преминуо је од срчаног удара, пишу српски медији.

- Александар је довезао супругу испред студија, гдје су се поздравили. Пожелео јој је срећу и рекао да ће јој бити највећа подршка током ријалитија. Након тога кренуо је својим аутомобилом назад ка Београду, али је још у Шимановцима стао на пумпи како би купио сок. Приликом изласка са пумпе је пао -  испричао је извор.

Хитна помоћ је убрзо дошла, али љекари су могли само да констатују смрт.

Још један учесник ријалитија Недељко Савановић, познатији као Неђо са Мањаче, преминуо је непосредно пред улазак на "Фарму" у 50. години.

На сеоско имање ушло је 25 такмичара. Након проглашења газде, укућани су отишли у собу да намјесте кревете. С обзиром на то да је Станија Добројевић ушла са Кристијаном Голубовићем и да је он као прави џентлмен понио њене тешке џакове, старлета је њега номиновала за газду. Након тога њих двоје су заједно отишли да намјесте сламарицу. Већ је очигледно да се Кристијан неће одвајати од Станије.

Старлета по други пут улази у "Фарму".

- Сада сам зрелија и озбиљнија. Узбуђена сам што улазим поново, сада имам искуство и мислим да не би требало да се понови љубав, јер ћу се онда представити као слабић и кукавица. Улазим и излазим као соло играч, јер кад сам сама, тада сам најјача - рекла је Станија.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана