Трудна Ана Ивановић?

Агенције
Трудна Ана Ивановић?

Српска тенисерка Ана Ивановић и њемачки фудбалер Бастијан Швајнштајгер ухваћени су у романтичној шетњи Мадридом, а пажњу је одмах привукао стомачић наше тенисерке.

Познати пар више се ни не труди да сакрије своју љубав, па су се на улици грлили и размјењивали пољупце, не марећи за радознале погледе и папараце. Ана је на себи имала плаво-бијели комбинезон, а на фотографијама које су објављене дјелује као да крије труднички стомачић.

Ана је у понедјељак изгубила на мастерс турниру у Мадриду, а средином другог сета пожалила се на здравствене проблеме. У другом колу изгубила је од мало познате Американке Луизе Чирико послије преокрета са 5:7, 6:1, 6:3. Осим у првом сету, Ана није имала рјешење за игру 130. тенисерке свијета и доста раније од очекиваног завршила је такмичење у шпанској престоници.

Можда је управо трудноћа један од разлога слабе игре Српкиње у мечу са Американком. Послије годину и по забављања Ана и Бастијан су заказали свадбу у јуну јер је тада пауза између Премијер лиге и Европског првенства. А тада је и пауза између два гренд слема, Ролан Гароса и Вимблдона, тако да се и Ани уклапа у распоред.

Вјенчање ће бити у Београду, али име ресторана се држи у строгој тајности због медија.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана