Tri slavne Srpkinje u Plejboju FOTO

Agencije
Tri slavne Srpkinje u Plejboju FOTO

Pjevačica Goca Tržan, voditeljka Ena Popov i violinistkinja Tijana Milošević pozirale su gole u novom broju najpoznatijeg muškog časopisa "Plejboj".

Tema fotografisanja bili su citati umjetničkih djela, a ove tri popularne dame slikale su se poput skulptura, gdje su pokazale svoje izazovne obline. Svaka od njih uradila je po dvije fotografije za čuveni magazin "Plejboj".

Kako pišu tabloidi, snimanje je trajalo čitav dan, a Goca, Ena i Tijana bile su dobro raspoložene na setu.

Goca Tržan je studirala na Poljoprivrednom fakultetu u Beogradu, a studije je prekinula i počela da se bavi muzikom. Pjevala je u grupi "Distorzija", a poslije toga prateće vokale za grupu "Tapiri". Pažnju je skrenula nastupajući u grupi "Tap 011". Poslije izlaska iz poznatog beogradskog benda krenula je sa solo karijerom. Igrala je u više serija i filmova.

Ena Popov je završila Fakultet za preduzetni menadžment, a popularnost je stekla učešćem u rijalitiju "Veliki brat". Bila je u emotivnoj vezi sa Markom Miljkovićem, sa kojim je svojevremeno vodila emisiju "Zvezde Granda". Takođe, Ena se oprobala i kao pjevačica, objavivši album "Prvo od mene". Bila je u vezi sa fudbalerom Gojkom Kačarom.

Tijana Milošević je prva violina Beogradske filharmonije i kćerka poznatog muzičara Bokija Miloševića. Udata je za perkusionistu Zorana Kikija Čauševića. Tijana je sa Željkom Joksimovićem 2004. godine predstavljala Srbiju i Crnu Goru na "Evrosongu" u Istanbulu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana