Стјуардеса открива шта се дешава на летовима богаташа: Неморалне понуде су део посла

Агенције
Стјуардеса открива шта се дешава на летовима богаташа: Неморалне понуде су део посла

Емилија Џорџ радила је на бројним приватним летовима као стјуардеса, а за британски "Телеграф" је одлучила да открије шта се све догађа у приватним авионима богаташа високо изнад земље.

"Када можете себи да приуштите приватни лет, новац вам није проблем. Било је ту вечера од милион фунти, салате од 700 долара, па чак и теретана у авиону или дискотеке са шипкама на којима дjевојке могу да плешу... Видjела сам чак и престо од злата", испричала је Емиљиа.


Често се сусретала с немогућим захтjевима које је морала да испуни. Плаћали су јој вожњу таксијем од 500 фунти само да би покупила кавијар, а чак је долазило и до присилног слијетања због снажне жеље за Мекдоналдсовом храном.

"Једном сам послуживала лосос којему су цио његов живот пуштали класичну музику", открива само један од многих потпуно бизарних захтјева безобразно богатих путника.

Неморалне понуде су нормалан дио посла, каже. Најгоре јој је било с моћним пословним људима који би је додиривали или јој без срама нудили интимна дружења, а знали су и да ненајављено упадају у њену хотелску собу.

Власник једног приватног авиона је имао чак и настране униформе за стјуардесе, које су морале да носе све вријеме, а оне које би одбиле не би добро прошле.

Но, има овај посао и позитивних страна, признаје Емилија. Добијала је огромне дневнице и од неколико хиљада долара, скупе поконе, шминку и одјећу, као и бројне ВИП улазнице.

Одсједала је у најскупљим хотелима и јела у најбољим ресторанима, а често је добијала и свог приватног возача до слиједећег лета. Униформе су већином радили чувени дизајнери, а могла је да једе све што једу и клијенти у авиону.

Открила је да за овај посао особа мора да буде веома дискретна и спремна на буран распоред. Кључно је, каже, знати да се носите са захтјевним клијентима чије жеље често знају да буду ван граница здравог разума.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана