Српска снајка освојила Кан љепотом

Блиц
Српска снајка освојила Кан љепотом

Кански филмски фестивал, који се завршава вечерас, посјетила је и Ања Рубик, пољска манекенка и супруга Саше Кнежевића. Партнерка српског манекена позната је по љепоти, али и по сјајном стилу, па је у Француску донијела неку посебну елеганцију.

Кад није уживала у филмовима, манекенка је сунчане дане у Кану проводила у друштву познатог модног двојца, Дина и Дана Катена.  На јахти су пријатељи ћаскали и уживали у омиљеном пићу.   

Ања умије да прилагоди трендове свом стилу,и да им да велику дозу оригиналности. Плетенице се често виђају у посљедње вријеме на црвеном тепиху, а манекенка је одабрала њихову асиметричну верзију.

Прије уживања на јахти Ања је заблистала на једној свечаности у Кану. Ања је модом почела да се бави послије завршетка средње школе.  "Викторијас сикрет", "Шанел", "Роберто Кавали" само су неке од модних кућа које су ангажовале пољску модну звијезду за своје кампање.  

На годишњој ревији "Викторијас сикрет" учествовала је 2009, 2010. и 2011. године, позната је и као омиљен модел Карла Лагерфелда.  

Прије четири године Ања Рубик се у Бечу, на Божић, јверила са Сашом Кнежевићем, венчали су се 2011. године на Мајорци.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана