Šokantna ispovjest Šenon Ozborn: Ovo ni deci nisam ispričala

Agencije
Šokantna ispovjest Šenon Ozborn: Ovo ni deci nisam ispričala

Šeron Ozborn je nakon 34 godine progovorila o svojoj ljubavi prema muzičaru Oziju Ozbornu i otkrila šokantan detalj koji ni njihova djeca nisu znala.

"Ovo je nešto što nikada nisam priznala, čak i naša djeca ne znaju za to. Krila sam istinu jer me je bilo sramota svoje ludosti. Sjekla sam vene kako bih mu pokazala koliko ga volim i da sam spremna da mu dam i život kako bih bila s njim. Bila sam mnogo mlada, imala sam 27 godina i to je bila velika ludost. S godinama sam naučila tu lekciju", započela je Šeron svoju ispovjest u jednoj televizijskoj emisiji.

Ona je objasnila da je ljubav koju je osjećala prema Oziju bila toliko snažna da je čak isjekla i svoje vene.

"Ozi je u to vrijeme bio oženjen i imao dvoje djece, a ja sam bila mlada, slobodna i divlja. Mnogo smo pili zajedno. Jednom me je u četiri ujutru pitao ’Koliko me stvarno voliš? Ja ne znam da li će ova veza trajati!’ i tada sam uzela nož i pokazala mu", ispričala je.

Ona je u emisiji pokazala ožiljke koje i danas ima, a kada je shvatila da ide mnogo krvi i da je situacija već ozbiljna pozvala je i Hitnu pomoć.

Šeron je iskoristila ovu ispovjest kao apel mladima da ne dokazuju nikome ljubav na ovakav način. Kako kaže, ožiljici ostaju godinama stalno je podsjećajući na trenutak ludosti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana