Slavne dame u borbi dekoltea

 Slavne dame u borbi dekoltea 06.12.2017 13:29 | Agencije

Dodjela modnih nagrada u Londonu je bila savršena prilika da poznate dame iznesu svoje najbolje kombinacije. Dok su se neke odlučile za čist glamur, druge su posegle za seksepilnim kreacijama koje su otkrile njihove najjače adute.

London je u ponedjeljak uveče bio epicentar mode, a to dokazuju i raskošne toalete koje su dame pokazale na crvenom tepihu.

Osvojiti pažnju nije lak zadatak, zbog čega su se mnoge ljepotice odlučile za elegante kreacije, izrađene od najfinijih materijala koje su lepršale oko njihovih nogu i bile idealne za fotografisanje.

Druge su bile dovitljivije te su posegle za najlakšim metodima za privlačenje pažnje - dekolteima, providnim materijalima i dubokim prorezima koji su otkrivali njihove najjače adute.

Britanska pjevačica Rita Ora oduševila je svojim modnim izborom. Ona je pokazala savršenu figuru u uskoj haljini, a čipkani detalji i šljokice učinile su njen izgled ekstravagantnim.

Mlada manekenka Kaja Gerber, kćerka bivšeg supermodela Sindi Kraford, izgledala je bajkovito u plavom kompletu koji potpisuje modna kuća „Ralf i Ruso“.

Manekenka Irina Šajk ostala je vjerna svojim provokativnim odjevnim kombinacijama. Kako bi naglasila svoje atribute, ona je izabrala haljinu na preklop, a dubok prorez je bio zadužen za otkrivanje dugih nogu.

Ledi Ameliju Vindzor smatraju najljepšom članicom britanske kraljevske porodice, ali i pravom modnom ikonom. Ona je pažnju svih osvojila noseći providnu haljinu ispod koje su se nazirale bradavice.

Brazilska manekenka i fotomodel Izabel Gular opredijelila se za srebrnu haljinu sa prorezima na grudima, stomaku i leđima. Upravo ovi detalji otkrili su sjajno, zategnuto tijelo ove ljepotice koja je poznata upravo po promovisanju zdravog života i vježbanja.© Glas Srpske 2012 ISSN 2303-7385 | Impresum | Marketing | Kontakt | Latinica | Ćirilica