Selin Dion ima 10.000 pari cipela

Srna
Selin Dion ima 10.000 pari cipela

Kanadska pjevačica Selin Dion vrlo teško se rastaje od svojih stvari. Osim što je nakupila 10.000 pari cipela, sada mora da radi i na proširenju svoje kuće da bi imala gdje da ih drži i čuva.

- Svaki predmet koji sam kupila doživljavam kao dio sebe. Nekima je to možda neobično, ali je tako - ispričala je Selin.

Iako je 2013. godine imala kolekciju od 3.000 pari cipela, taj broj se u međuvremenu znatno povećao, pa pjevačica sada proširuje i svoje nekretnine.

- Znam da je ludo, ali ja sve čuvam i stalno kupujem veća skladišta. To mi je neophodno - zaključila je Selin.

Slavna pjevačica prošle godine je proživjela veliku emotivnu krizu nakon što je umro njen muž Rene Anželil pošto je izgubio borbu sa rakom grla. Selin je tada, psihički slomljena situacijom, donijela odluku da se na neko vrijeme iseli iz njihovog porodičnog doma. Osim toga, neko vrijeme nije nastupala jer se, prema kasnijem priznanju, teško izborila sa nesrećom koja ju je zadesila.

Muzička diva rođena je u siromašnoj porodici kao četrnaesto dijete, a još kao tinejdžerka zaljubila se u Renea, koji je tada bio njen menadžer. U braku s njim rodila je tri sina, a njihov brak važio je za jedan od najsrećnijih u svijetu poznatih ličnosti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana