Саманту би у трећем наставку Секса и града могла да игра Шерон Стоун

Агенција
Саманту би у трећем наставку Секса и града могла да игра Шерон Стоун

Једину компликацију у вези са снимањем трећег дијела филма "Секс и град" стварала је глумица Ким Катрал, која је била непоколебљива у својој одлуци да не жели више да игра лик Саманте Џоунс.

То је уздрмало основе цијеле приче, а убјеђивање глумице да се прикључи пројекту није помогло.

Штавише, ствари су се погоршале причом о непријатељству између Катралове и Саре Џесике.

Гостујући недавно у гледаној ток-шоу емисији Ким Катрал је дала свој приједлог глумице која би могла да је замијени. Међутим, Сара Џесика Паркер има другу идеју.

Она је у свом посљедњем интервјуу за улогу Саманте предложила, ни мање ни више, него легендарну Шерон Стоун.

Америчка глумица Сара Џесика Паркер изјавила је да је веома повријеђена изјавом Ким Катрал да њих двије никада нису биле пријатељице док су снимале серију "Секс и град".

- Ми никада нисмо биле пријатељице. Биле смо колегинице и на неки начин то је најздравији однос, зато што тада имаш јасну границу између професионалног живота и приватног - казала је Ким Катрал британском новинару Пјерсу Моргану.

Након ове изјаве медији су покушавали да дођу до глумице Саре Џесике Паркер да би прокоментарисала изјаву своје колегинице коју је дала у телевизијској емисији.

- Сломљено ми је срце. Мислим на то цијеле седмице. То је веома узнемирујуће за мене, зато што то није начин на који се ја сјећам нашег односа. Мислим да нас је повезало искуство. То је било професионално искуство, али је постало лично јер је трајало годинама - казала је Сара те потврдила да ју је жестоко повриједила ова изјава.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана