Разводом од славних згрнули богатство

Глас Српске
Разводом од славних згрнули богатство

Брак са славним личностима многима је донио велику корист јер су разводом згрнули велико богатство. Неки од њих прије брака са познатим личностима нису спајали крај с крајем, али им се живот у потпуности окренуо.

Бритни Спирс и Кевин Федерлајн

Када је упознао Бритни Спирс, Кевин Федерлајн био је плесач који је живио у изнајмљеном стану. Након развода од пјевачице, чије се богатство процјењује на милионе, Кевин је успио да многоструко увећа свој банковни рачун. Добивши и пуно старатељство над дјецом као и кућу у Малибуу, коју је пјевачица купила док су били у браку, може се рећи да му развод од Бритни уопште није тешко пао.

Кеш Ворен и Џесика Алба

Кеш Ворен је радио као асистент продуцента филма "Фантастична четворка". Пошло му је за руком да освоји срце једне од тада најплаћенијих глумица Холивуда Џесике Албе. Ова веза, а касније и брак прославили су Кеша који је данас међу најпознатијим филмским продуцентима на свијету.

Лусијана Барозо и Мет Дејмон

Лусијана Барозо радила је као конобарица у бару. Била је приморана да ради дупле смјене и служи насртљиве госте. Живот јој се промијенио из коријена 2003. године када је у њен бар ушетао познати глумац Мет Дејмон. Од конобарице у бару постала је власница ланца угоститељских објеката, такорећи преко ноћи...

Габријел Обри и Хали Бери

Манекен Габријел Обри тешко је налазио посао, али му је живот у потпуности промијењен када се оженио оскаровком Хали Бери. Након пет година услиједио је буран развод из којег је такође извукао добит. Глумица манекену мјесечно исплаћује 16.000 долара на име алиментације.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана