Rat u Holivudu: Pogledajte ko koga ne podnosi

Agencije
Rat u Holivudu: Pogledajte ko koga ne podnosi

Zavist među holivudskim zvijezdama i uticajnim muškarcima je eksalirao, pa je tako sve veći broj onih koji ne mogu podnijeti jedni druge. Među njima su sukobi između Madone i Gvinet Paltrou, Donald Tramp i Barak Obama, roditelji posrnule glumice Lindzi Lohan...

Madona i Gvinet Paltrou:

Pjevačica i glumica nekad su bile gotovo nerazdvojne i dijelile su komplimente jedna drugoj kad god su stigle. No, 2010. godine njihovo prijateljstvo je postalo prošlost. Niko ne zna što je tome uzrokovalo, no prestale su da govorei jedna o drugoj u intervjuima.  

Donalt Tramp i Barak Obama:

Donald Tramp voli da priča o politici, ali i protiv političara. Jedna od njegovih brojnih meta bio je i Barak Obama, predsjednik Sjedinjenih Američkih Država. Tramp je uporno tvrdio da Barak nije rođen u Americi, iako je Bijela kuća objavila i njegov rodni list.  

Majkl i Dina Lohan:

Roditelji posrnule glumice Lindzi Lohan Dina i Majkl , sve su, samo ne tipični razvedeni par. Godinama nakon razvoda znali su vrijeđati i napadati jedno drugo u medijima, pogotovo kada su bili u pitanju javni ispadi njihove ćerke. Uglavnom su krivili jedno drugo za Lindzinu propalu karijeru. Rastali su se 2007. godine.  

Čelsi Hendler i Anđelina Džoli:

Američka komičarka i voditeljka ne skriva da ne može da podnese Anđelinu Džoli. Čelsi Hendler prijateljica je sa Dženifer Aniston, bivšom suprugom Breda Pita. Nekoliko puta ju je javno i uvredila. Čelsi je jednom prilikom izavila da Anđelina izgleda kao demon, a tvrdila je da to nema veze s tim što joj je Dženifer prijateljica.

- Kao i svaka žena, mogu procijeniti kad je neko loš. Anđelina mi se jednostavno ne sviđa - tvrdila je komičarka.  

Alek Boldvin i Kim Besindžer:

Ovaj bivši bračni par nekad je bio jedan od omiljenih u Holivudu, sve dok se nisu razišli i okončali brak 2001. godine. No, njihovoj priči tada nije došao kraj jer su se nastavili boriti za starateljstvo nad svojom ćerkom, a sukob se pooštrio kada je Alčc tada jedanaestogodišnju Ireland nazvao nepristojnom i nepromišljenom malom svinjom. Sve je to snimila govorna pošta, a poruka je procurila na internet.  

Kim Kardašijan i Paris Hilton:

Nakon što se Kim proslavila snimkom seksa koji je procurio u javnost, između nje i Paris više ništa nije bilo isto. Bogata nasljednica jednom je prilikom izjavila kako nikad ne bi htjela da imat guzu kao Kim jer joj je odvratna.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana