Princ Čarls proslavio 70. rođendan

Glas Srpske
Princ Čarls proslavio 70. rođendan

Britanski princ Čarls ušao je u osmu deceniju života, a Bakingemska palata je tome u čast objavila dvije fotografije na kojima se nalaze svi članovi porodice, čak i najmlađi Luis.

Čarls je rođendan proslavio u krugu najbliže porodice i prijatelja.

Na fotografiji možemo vidjeti princa Čarlsa, njegovu suprugu Kamilu i njegove sinove Harija i Vilijama koji su pozirali sa svojim ljepšim polovinama Megan i Kejt. Fotografiju su znatno uljepšala njegova unučad, među kojima je i najmlađi, šestomjesečni Luis.

Porodica je napravila dvije fotografije, od kojih je jedna u opuštenijoj varijanti, a obje su objavljene na profilu kraljevske porodice.

Na drugoj fotografiji možemo vidjeti Harija i Megan kako se smiju, Kamilu kako nešto objašnjava unuci i malog Džordža kako se smije nečemu u pozadini.

Fotografije su napravljene u septembru, a fotograf Kris Džekson kaže da je bilo zanimljivo zabilježiti tako spontan trenutak.

Porodica je rođendan proslavila uz večeru, a kraljica Elizabeta je rekla kako je presrećna što je imala priliku da vidi kako njen sin puni 70 godina.

- To je privilegija za svaku majku, jer to znači da ste uspjeli vidjeti svoje dijete kako odrasta i stari. To je kao kad zasadite drvo i onda ga gledate kako raste i grana se - rekla je kraljica.

Fotografi su uspjeli da zabilježe i momente kada su Hari i Vilijam stigli na večeru sa svojim suprugama.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana