Познати глумац има бизарну праксу која би могла да му се исплати

Агенције
Познати глумац има бизарну праксу која би могла да му се исплати

Глумца Чарлија Шина прошле године је тужила једна анонимна жена, тврдећи да ју је лагао да није ХИВ позитиван. Она је са глумцем имала двомjесечну везу, а у тужби је навела да су користили заштиту, али да су имали незаштићен орални секс.

Она, такође, тврди да јој је Шин рекао да "треба да му вjерује", а кад су први пут имали секс без кондома рекао јој је да има ХИВ и дао јој таблете које спречавају заразу. Каже да све до тада није знала да глумац има ХИВ и да ју је он натерао да потпише уговор о тајности.


Чарли Шин је, међутим, на суду открио да то није истина. Он каже да је жена радо пристала да потпише уговор, као и да је то његова пракса већ годинама.

Наиме, сваки гост који дође у његов дом потписује исти уговор, без обзира на то да ли је са њим у сексуалној или каквој другој вези. Такав исти уговор она је, у овом случају, прекршила, па глумац размишља да подигне противтужбу.

Шин тврди да је тужитељка све врijеме знала да је он ХИВ позитиван, због чега ју је оптужио за изнуду новца.

Чарли је 2015. јавно признао да има ХИВ и да је то сазнао 2011. године. Данас редовно узима терапију, па му се имунитет опоравио, због чега се осjећа добро, преноси 100 посто.

Годинама је покушавао да сакрије своју дијагнозу од јавности, па је признао и да је исплатио милионе долара људима који су га, због тога, уцjењивали. То је био један од разлога да призна јавности да је ХИВ позитиван.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана