Posrnula glumica šikanira svoje zaposlene

Posrnula glumica šikanira svoje zaposlene 31.07.2018 20:25 | Agencije

Glumica Lindzi Lohan navukla je gnev svojih fanova na društvenoj mreži Instagram kada je prokomentarisala fotografiju dve hostese koje su bile u različitiim cipelama.

Američka glumica Lindzi Lohan (32) nedavno je otvorila "Lohan Beach House Rhodes ", VIP odmaralište u Mikonosu i Rodosu u Grčkoj. Problematičnoj glumici ovo nije prva nekretnina, jer već poseduje noćni klub u Atini.


Lindzi Lohan pazi na svaki detalj, a koliko je stroga šefica pokazala je komentarišući fotografiju na Instagramu na kojoj su dvije hostese pozirale u istim haljinama, ali različitim cipelama.

"Gdje su vam iste cipele? Popravite to, inače dobijate otkaz", napisala je Lindzi Lohan i izazvala lavinu komentara ispod fotografije.

Fanovi su joj redom upućivali pitanja da li se šali, misleći da glumica nije ozbiljna.

"Reci mi da se šališ", napisao je jedan od njih, a Lindzi je odgovorila: "Smrtno ozbiljna".

Inače, njeno odmaralište biće u rijalitiju "Lohan kuća na plaži" (radni naslov rijalitija) koji će početi da se prikazuje na MTV-ju sljedeće godine.

Ovo je još jedan u nizu pokušaja posrnule glumice da se vrati na male ekrane. Bila je Diznijeva zvijezda, uspešna mlada glumica, ali su reditelji počeli da je izbjegavaju zbog problematičnog ponašanja. Nekoliko puta je hapšena, zbog krađe, nasilja, alkoholizma i droge...© Glas Srpske 2012 ISSN 2303-7385 | Impresum | Marketing | Kontakt | Latinica | Ćirilica