Plus sajz model bez šminke i fotošopa FOTO

Agencije
Plus sajz model bez šminke i fotošopa FOTO

Sigurno se sjećate lijepe manekenke Robin Lavli koja prema današnjim modnim standardima pripada kategoriji plus sajz modela. Da ova manekenka nema problem sa svojim tijelom svjedoči i fotografija koju je postavila na svoj profil na Instgramu.

Robin je kao i svaka druga djevojka sa svojim manama, ali i atributima, a to je dokazala i posljednjom fotografijom koju je pokazala svojim pratiocima na Instagramu. Robin je pozirala u pink bikiniju bez trunke šminke i bez obrade i uljepšavanja postavila fotografiju na ovu društvenu mrežu.

Manekenka je ovim potezom izazvala bujicu pozitivnih komenatra na račun prirodnog i zdravog izgleda.

I dok su se svi oduševljavali njenom ljepotom razvila se polemika i oko toga da li je normalno da ova djevojka pripada kategoriji plus sajz modela.

Većina komantatora bili su zgroženi činjenicom da nju neko može da svrsta u punije modele.

Inače, Robin je prva australijska plus sajz manekenka koja je stekla veliku popularnost u svijetu mode. Ona je takođe prvi puniji model koji se pojavio u kampanji modne kuće Ralf Loren.

Lijepa manekenka se takođe već nekoliko puta pojavljivala na naslovnici magazina "Sports Ilustrejted".

Australijsko izdanje časpoisa Vog izabralo je baš nju za prvu plus sajz manekenku koja se pojavila u ovom magazinu. Na snimanju editorijala za Vog mnogi su priznali da Robin nikada ne bi ocijenili kao manekenku punije građe.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana