Пипино вјенчање, цент по цент: Колико милиона је коштало њено да?

Агенције
Пипино вјенчање, цент по цент: Колико милиона је коштало њено да?

Пипа Мидлтон дала је будућим невјестама мноштво идеја. Њено вјенчање претходног викенда било је баш онакво како тај дан треба да изгледа - одмјерено, елегантно и са стилом. А колико је то коштало? Упућени кажу неколико милиона долара.

Пипа је одабрала њено родно мјесто, предео у Баклберију за дестинацију вјенчања. Такође, суме и трошкови који су у оптицају су оквирни, јер упућени вјерују да су Пипа и Џејмс доста добили као поклоне од организатора - само да би се на тај начин рекламирали.

Позивнице

Прије вјенчања младенци су слали позивнице званицама и процјењује се да су их коштале 4.500 долара.

Хаљина

Бриљатна креација вјенчанице коју је потписао Жил Декон коштала је 52.000 долара. За ципеле је издвојено око 2.500 долара.

Фризура и шминка

"Е! њуз" пише да је за елегантан изглед Пипе за њено вјенчање потрошено 975 долара. Толико су коштали шминка професионалаца и фризура.

Превоз

Младенци су на вјенчање дошли у винтии колима. Такође, обезбједили су 50 "ланд ровера" за госте и обезбјеђење које је бринуло током дана да све протекне у најбољем реду. За ову ставку издвојено је 26.000 долара.

Наступ

Гости су на венчању између осталог уживали и у пилотским акробацијама авиона из Другог свјетског рата. За то су издвојили око 6.500 долара.

Пиће

Попило се око 150 флаша шампањца "Dom Ruinart" из 2002. године, што је коштало 26.000 долара. За вино је издвојено 66.000 долара.

Свадбена торта

Младеначка торта коју је направила кућа "Domino Purchas Contemporary Cakes " коштала је 18.000 долара.

Павиљон

Стаклени павиљон у прелијепој енглеској природи коштао је 130.000 долара. Толико је коштао закуп за три дана, а укључено је и монтирање и демонтирање објекта са имања породице Мидлтон.

Аранжмани

Биеле и розе нежне руже биле су главна декорације имања. За ове "украсе" издвојено је 20.000 долара.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана