Ove poznate dame vole igračke za seks - i to ne kriju

Agencije
Ove poznate dame vole igračke za seks - i to ne kriju

Malo ljubavi prema samoj sebi nikad ne škodi. Znaju to i zvijezde, koje ponekad u javnosti priznaju da koriste razne spravice.

Rijana

Važi za kraljicu seksepila. Navodno je jednom u pariskom seks-šopu potrošila 1.300 funti. Kupila je sveće, donje rublje, lisice i nekoliko igračaka.

Lejdi Gaga

Jednom tabloidu 2009. godine je izjavila:

"Ja sam radoholičarka, solo sam i prilično sam usamljena, ali nemam problema s time. Moj vibrator i ja smo jako srećni."

Eva Longorija

Lijepa glumica je izjavila za magazin "Self":

"Nisam uživala u seksu dok nisam počela da masturbiram. Prije toga nisam bila baš seksualna. Kupila sam svoj prvi vibrator prije tri godine."

Danas je fan rebita, jednog od najpoznatijih vibratora.

Barbara Volters

Održava seksualnost i u trećem dobu. U jednoj emisiji svog TV šoua je svojim gošćama Vupi Goldberg i Sibil Šepard priznala da koristi igračku selfi. Kasnije je sve to opovrgnula i rekla kako je to bilo zbog gledanosti.

Dženifer Lorens

Prijatelji su joj iz šale poklonili desetak seksi igračaka, a ona ih nosi u kutiji gdje god ide.

Konanu O'Brajanu je 2013. ispričala anegdotu o tome kako je jednom u hotelu kutiju sa igračkama za seks stavila ispod kreveta. Međutim, spremačica je to našla i sve igračke složila na ormarić.

Bijonse

Tokom posjete njujorškom seks-šopu Babeland, diva i njen suprug Džej Zi su ostavili više od 6000 dolara. Nije procurila informacija šta su tačno odabrali.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana