Ове даме су вратиле облине у моду ФОТО

Агенције
Ове даме су вратиле облине у моду ФОТО

Иако је то до прије неколико година било незамисливо, данас такозвани плус сајз модели красе насловнице магазина "Sports илустрејтед", "Вог", па и Пирелијев календар. Погледајте који су то модели изазвали праву револуцију у свијету моде.

Робин Лавли, величина 44

Двадесетпетогодишња Робин је ушла у историју као прва плус сајз манекенка која се нашла на наловници магазина "Sports илустрејтед" посвећеног купаћим костимима. Манекенством је почела да се бави са 17 година, али како није могла да одржава линију која се од ње захтјевала, брзо се пребацила у воде плус-сајз моделинга. 0д 2011. године њена каријера иде узлазном путањом, а нашла се и на насловној страни италијанског магазина "Вог" са колегиницама Таром Лин и Кендис Кафин.

Ешли Грејем, величина 46

Плус сајз манекенка заводљивих облина и анђеоског лица све је популарнија у Америци. Двадесетседмогодишњакиња из Небраске недавно се нашла у магазину "Sports Illustrated" гдје је позирала у купаћем, а својом фигуром је изазвала полемике у јавности. Осим моделинга Ешли често путује по Америци гдjе по средњим школама држи говоре младим дjевојкама о томе колико је важно вољети своје тијело.

Кендис Хафин, величина 46

Ова плус сајз манекенка била је прва која је икада позирала за Пирелијев календар. Тридесетогодишњакиња из Вашингтона бави се моделингом од 2000. године, али њена каријера кренула узлазном путањом 2010. године када су јој тражили да позира за "В" магазин. Само годину касније красила је насловницу италијанског „Вога", а редовно је можемо видјети у магазинима "и-Д", "Харпер’с Базар" & "Вог". Заговорница је тога да су плус сајз манекенке најздравије у модној индустрији.

Витни Тимпсон, величина 44

Пажњу јавности привукла је када се такмичила у шоу "Амерички топ-модел". Након што је испала, двадесетседмогодишњакиња с Флориде је постала заштитно лице неколико компанија, а снимала је рекламу и са поп звијездом Ријаном. Осим што се бави моделингом, она је и амбасадор Националне асоцијације за поремећаје у исхрани у САД.

Токара Џонс, величина 46

Она је модел, глумица, пјевачица и ТВ презентерка. Тридесеттрогодишња звијезда је такође учествовала у емисији "Амерички топ-модел", а од тада се појављивала у неколико познатих магазина и радила за много америчких модних брендова. Штавише, њен ДВД са вјежбама за плус сајз жене је прави хит у Америци.

Тес Мунстер, величина 54

Јавност ју је упознала 2011. године, када је била заштитно лице једне документарне серије. Од тада двадесетдеветогодишња Тес била је заштитно лице неколико козметичких кућа, али и брендова одјеће за крупније особе. Године 2013. италијански магазин "Вог" ју је уврстио у шест најбољих плус сајз модела на свијету.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана