Она је свјетском заводнику украла срце

Агенције
Она је свјетском заводнику украла срце

Језеро Комо било је мјесто судбинског сусрета. Џорџ и Амал Клуни ту су се упознали прије четири године. Холивудски глумац сада први пут говори о својим импресијама, породичном животу и љубави коју осјећа према својој супрузи, жени која им је родила недавно близанце Александра и Елу у чијем одрастању ужива неизмјерно.

"Прво што сам помислио је да је духовита и изразито паметна", рекао је о тој вечери упознавања Џорџ Клуни за "Hollywoog Reporter ".

Услиједило је дописивање, размијењивање слика....

"Послала ми је неколико фотографија са мјеста на којима се налазила, наставили смо да се дописујемо, разговарамо, већином о томе што се тренутно догађа у нашим животима. Након неког периода постало је итекако јасно да међу нама постоји нешто више од самог пријатељства".

Те исте године у Лондону пар је отишао на свој први службени излазак.

"Био је то добар први излазак. Отишли смо на вечеру. Она је предложила мјесто. Био је то ресторан, тренди и шик, као што је и она. Када смо изашли, дочекало нас је педесетак папараца, а она је тај дио одрадила као професионалац. И тако је све кренуло", рекао је Клуни.

Након краткотрајне романсе и спонтаног одмора, пар се вратио у Лос Анђелес.

"Имао сам у телефону њену фотографију на којој се смије док гледа жирафе, коју сам снимио на сафарију у Кенији. Само сам себи рекао - мислим да ћу је запросити. А када сам то урадио провео сам двадесет минута клечећи, чекајући њу да каже "да" јер је била у шоку. Страховао сам да не помисли да је прерано за брак. Од првог тренутка није било сумње да смо створени једно за друго и да смо прави тим", искрено је открио Клуни.

Пар се вјенчао 2014. у Венецији.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана