Nova lista najljepših žena

Glas Srpske
Nova lista najljepših žena

Kraj godine donosi razne top-liste, među njima i najljepših žena na svijetu.

Njih 13 je prema glasanju 150.000 korisnika platforme rankong.com proglašeno najljepšim.

Dženifer Koneli

Tamna kosa, guste obrve i smaragdne oči ovoj glumici su osigurali status prave ljepotice. Ona je i zaštitno lice modne kuće "Luj Viton".

Zoi Dešanel

Zvijezda serije "New Girl " pored prelijepih plavih očiju ima i nevjerovatan šarm. Čak i kad je glumila omraženu Samer u "500 dana ljubavi" i dalje je bila simpatična.

Miranda Ker

Klasičan je primjer djevojke iz komšiluka. Iako uvijek izgleda kao da se spremila na brzinu, iza nje stoji vojska stilista, frizera i šminkera. Nedavno se drugi put udala i to za mladog milijardera, osnivača "Snepčeta".

Natali Portman

Sa koeficijentom inteligencije 140, ona uz Šeron Stoun spada među najinteligentnije žene u glumačkom svijetu. Uvijek njegovana brineta status zvijezde može zahvaliti serijalu "Ratovi zvijezda", ali je podjednako dobra i u dramama i romantičnim komedijama.

Blejk Lajvli

Plavuša dugih nogu i neodoljivog osmijeha, od nezrele Serene iz "Tračare" prerasla je u pravu modnu ikonu. Sa suprugom Rajanom Rejnoldsom i dvoje mališana, Blejk je savršen spoj bombe i porodične žene.

Mila Kunis

Uvijek na listi najljepših žena i to sasvim zasluženo. Bademaste oči, tamna kosa, preplanuli ten, divan osmijeh, ali i status opuštene djevojke čine Milu jedinstvenom pojavom u Holivudu.

Džesika Bil

Predivna glumica koja je bila i model. Prirodna brineta ima perfektnu figuru i isto tako zgodnog partnera Džastina Timberlejka.

Kejt Bekinsejl

Najpoznatija po ulozi u filmu "Perl Harbur" s Benom Aflekom, ova glumica je sinonim klasične ljepote. Prodorne smeđe oči, bujna kosa boje meda, fantastično tijelo, Kejt nema manu.

Megan Foks

Od prvih scena u "Transformersima", prekrasna Megan je osvojila sve muškarce svijeta. A i glumca Brajana Ostina Grina, sa kojim je u braku rodila troje djece. Priča se da je Megan obavila nekoliko estetskih operacija, ali svejedno, posao je urađen savršeno.

Kejt Apton

Svježe udata žena, i to za igrača bejzbola Džastina Verlandera, lijepa 25-godišnja manekenka izgleda poput prave djevojke iz Kalifornije. Duga plava kosa i oči, ali i bujni dekolte čine je privlačnom, iako je izgubila nekoliko kilograma od kada se pojavila na naslovnicama.

Skarlet Johanson

Lijepa i talentovana. Svoje prve glumačke korake napravila je u pozorištu davne 1994. godine. Svi se slažu da je najljepše izgledala u filmu "Ljubav u Barseloni".

Šarliz Teron

Zovu je kraljica svemira. Ona je žena koja svakim danom izgleda sve bolje i sa svojih 42 godine je iza sebe ostavila brojne mlađe koleginice.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana