Његова фризура одаје крај Игре пријестола?

Агенције
Његова фризура одаје крај Игре пријестола?

Коса Кита Харингтона који тумачи лик Џона Сноа у серији "Игра пријестола" могла би да ода крај посљедње сезоне, пише британски сајт Метро, будући да се овај глумац још није одрекао дугих увојака, као што је обећао када заврши са снимањем популарне серије.

Глумац се са истом фризуром коју има у серији, појавио и на журци која је организована за чланове екипе једне од најпопуларнијих телевизијских серија данашњице.

Он је раније изјавио да ће локне скратити чим заврши са снимањем "Игре престола". Будући да су му локне још на глави, то сугерише да снимање серије и даље траје и да би Џон Сноу могао да преживи до краја серијала.

Ипак, тешко је било шта предвидјети док писац књига, по којима је настала серија, Џорџ. Р. Р. Мартин не заврши посљедњу књигу "Вјетрови зиме", пише Метро.цо.ук.

По свему судећи, журка је била добра, а музику је у једном тренутку пуштао и сам Кит, који се добро забављао.

Нова сезона имаће много више интрига и убистава, недавно је изјавила Софи Турнер која глуми Сансу Старк.

"Могу да вам откријем да се људи дефинитивно окупљају. Сви се уједињују да се боре против предстојеће пропасти", рекла је она недавно и додала да је много тензије између мањих група које се боре за шта оне мисле да треба.

"То је 'Игра пријестола' и биће крвавије и биће много више смрти и емотивног мучења него у свим претходним годинама", открила је она.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана